Welkom en leuk dat u een kijkje komt nemen bij de website van Salon 4 you.

Ik stel mezelf graag aan u voor:

Ik ben Suzanne van de Mosselaer en ben sinds januari 2015 de trotse eigenaresse van Salon 4 you. Sinds november 2019 ben ik gevestigd in een splinternieuwe locatie aan De Dollard. De salon bevindt zich naast mijn woonhuis.

Hoe het begon.........

Het eerste jaar gaf ik alleen gezichtsbehandelingen en de deelbehandelingen die daarbij horen zoals harsen, epileren en verfbehandelingen. Al snel wilde ik me verder ontwikkelen en heb ik naast mijn werk een opleiding tot pedicure gevolgd. Daarnaast heb ik me verder ontwikkeld op het gebied van ontspanningsmassage. Een ontspannen gezichtsmassage of een uitgebreide lichaamsmassage. Het is allemaal mogelijk in mijn salon.

Mijn salon is mijn passie en ik blijf me dan ook graag ontwikkelen. Inmiddels zijn er diverse gezichtsbehandelingen mogelijk, allemaal gericht op een gevoel van wellness maar zeker ook op huidverbetering.

Zo zijn er bijvoorbeeld de bindweefselmassage behandeling en de microdermabrasie behandeling.

Het echte genieten en ontspannen beleeft u binnen de PUURR behandelingen in mijn salon.

Maar ook binnen alle andere gezichtsbehandelingen werk ik zoveel mogelijk aan verbetering van uw huid en uiteraard is elke behandeling een ontspannen moment voor u zelf.

Eind 2019 ben ik gestart met de opleiding tot gewichtsconsulente. Ik ben in november 2020 geslaagd voor deze opleiding en vanaf die tijd heeft Salon 4 you er een zusje bij, namelijk Food 4 you. Ik ben aangesloten bij de Beroepsvereniging Gewichtsconsulente Nederland. Waar Food 4 you voor staat leest u op de website www.food-4you.nl

 

Ik werk in mijn salon sinds 2018 met de producten van  Belleza Violeta en vanaf april 2020 is daar het merk PUURR bijgekomen. Deze producten zijn verantwoord, natuurlijk en parabenen vrij en  belangrijk: beide merken werken aan de verbetering van uw huid.

Daarnaast start ik vanaf 1 maart 2020 mijn eigen parfumerie. Mijn 'parfum refill point' biedt u de mogelijkheid om een heerlijke, langdurig ruikende geur van topkwaliteit aan te schaffen voor een hele leuke prijs. De kwaliteit van een merkparfum voor een zacht prijsje. Hoe leuk is dat? En is uw flesje leeg, dan laat u het in mijn salon weer vullen voor een nog zachter prijsje.....

Dus zoals u leest kunt u bij Salon 4 you echt even komen genieten van een 'feel good moment' en is mijn salon nog volop in ontwikkeling. 

Lijkt het u leuk om een afspraak bij mij in de salon te maken. U bent van harte welkom.

 

U zult rekening moeten houden met wat wachttijd want mijn agenda zit vaak een maand vooruit vol en de avonden dat ik geopend ben zijn ver vooruit vol.

Maar met wat geduld geef ik u heel graag ook een heerlijk feel good moment!!!!

Belangrijk!

Heeft u een afspraak in mijn salon gepland staan en bent u onverwachts verhinderd. Dat kan gebeuren.

Maar laat het me wel tijdig weten, dat wil zeggen uiterlijk 24 uur voorafgaand aan uw afspraak. Als u later afmeld, ben ik genoodzaakt om de helft van de behandelprijs die gepland stond in rekening te brengen.