Welkom en leuk dat u een kijkje komt nemen bij de website van Salon 4 you.

Ik stel mezelf graag aan u voor:

Ik ben Suzanne van de Mosselaer en ben sinds januari 2015 de trotse eigenaresse van Salon 4 you. Onlangs heb ik het 5 jarig bestaan van mijn salon gevierd op een splinternieuwe locatie te midden van vele van mijn vaste klanten. 

 

Hoe het begon.........

Het eerste jaar gaf ik alleen gezichtsbehandelingen en de deelbehandelingen die daarbij horen zoals harsen, epileren en verfbehandelingen. Al snel wilde ik me verder ontwikkelen en heb ik naast mijn werk een opleiding tot pedicure gevolgd. Daarnaast heb ik me verder ontwikkeld op het gebied van ontspanningsmassage. Een ontspannen gezichtsmassage of een uitgebreide lichaamsmassage. Het is allemaal mogelijk in mijn salon.

Mijn salon is mijn passie en ik blijf me dan ook graag ontwikkelen. Inmiddels zijn er diverse gezichtsbehandelingen mogelijk, allemaal gericht op een gevoel van wellness maar zeker ook op huidverbetering.

Zo zijn er bijvoorbeeld de bindweefselmassage behandeling en de microdermabrasie behandeling.

Maar ook binnen alle andere gezichtsbehandelingen werk ik zoveel mogelijk aan verbetering van uw huid.

Eind 2019 ben ik gestart met de opleiding tot gewichtsconsulente. In  de toekomst wil ik mijn salon graag uitbreiden in het begeleiden van mensen naar een gezond en verantwoord gewicht.

Ik werk in mijn salon sinds 2018 met de producten van en Belleza Violeta en vanaf april 2020 komt daar het merk PUURR bij. Deze producten zijn verantwoordt, natuurlijk  en parabenen vrij en  belangrijk: beide merken werken aan de verbetering van uw huid.

Daarnaast start ik vanaf 1 maart 2020 mijn eigen parfumerie. Mijn 'parfum refill point' biedt u de mogelijkheid om een heerlijke, langdurig ruikende geur van topkwaliteit aan te schaffen voor een hele leuke prijs. De kwaliteit van een merkparfum voor een zacht prijsje. Hoe leuk is dat? En is uw flesje leeg, dan laat u het in mijn salon weer vullen voor een nog zachter prijsje.....

Dus zoals u leest kunt u bij Salon 4 you echt even komen genieten van een 'feel good moment' en is mijn salon nog volop in ontwikkeling. 

Lijkt het u leuk om een afspraak bij mij in de salon te maken. U bent van harte welkom.

 

U zult rekening moeten houden met wat wachttijd want mijn agenda zit vaak een maand vooruit vol en de avondtijden zijn ver vooruit vol.

Maar met wat geduld geef ik u heel graag ook een heerlijk feel good moment!!!!