Welkom en leuk dat u een kijkje komt nemen bij de website van Salon 4 you.

Ik stel mezelf graag aan u voor:

Ik ben Suzanne van de Mosselaer en ben sinds januari 2015 de trotse eigenaresse van Salon 4 you. Sinds november 2019 ben ik gevestigd   aan De Dollard 32 in Veghel. De salon bevindt zich naast mijn woonhuis.

Hoe het begon.........

Het eerste jaar gaf ik alleen gezichtsbehandelingen en de deelbehandelingen die daarbij horen zoals harsen, epileren en verfbehandelingen. Al snel wilde ik me verder ontwikkelen en heb ik naast mijn werk een opleiding tot pedicure gevolgd. Daarnaast heb ik me verder ontwikkeld op het gebied van ontspanningsmassage. Een ontspannen gezichtsmassage of een uitgebreide lichaamsmassage. Het is allemaal mogelijk in mijn salon.

Mijn salon is mijn passie en ik blijf me dan ook graag ontwikkelen. Inmiddels zijn er diverse gezichtsbehandelingen mogelijk, allemaal gericht op een gevoel van wellness maar zeker ook op huidverbetering.

Zo zijn er bijvoorbeeld de bindweefselmassage behandeling en de ontspannen en huidverbeterende behandelingen van Puurr.

Het echte genieten en ontspannen beleeft u binnen deze PUURR behandelingen in mijn salon.

Maar ook binnen alle andere gezichtsbehandelingen werk ik zoveel mogelijk aan verbetering van uw huid en uiteraard is elke behandeling een ontspannen moment voor u zelf.

Eind 2019 ben ik gestart met de opleiding tot gewichtsconsulente. Ik ben in november 2020 geslaagd voor deze opleiding en vanaf die tijd heeft Salon 4 you er een zusje bij, namelijk Food 4 you. Ik ben aangesloten bij de Beroepsvereniging Gewichtsconsulente Nederland. Waar Food 4 you voor staat leest u op de website www.food-4you.nl

 

Ik heb met meerdere merken gewerkt in mijn salon de afgelopen jaren maar uiteindelijk heb ik de keuze gemaakt om volledig te gaan werken met één merk in mijn salon.  Ik werk al een aantal jaar met het merk Puurr en ik ben daar zo tevreden mee dat dit het merk is wat ik gebruik voor alle gezichtsbehandelingen. Deze producten zijn verantwoord, natuurlijk en parabenen vrij en heel belangrijk, Puurr doet echt iets voor je huid. Inmiddels zijn al heel wat klanten in mijn salon tevreden Puurr product gebruikers.

Daarnaast heeft de salon een eigen parfumerie. Mijn 'parfum refill point' biedt u de mogelijkheid om een heerlijke, langdurig ruikende geur van topkwaliteit aan te schaffen voor een hele leuke prijs. De kwaliteit van een merkparfum voor een zacht prijsje. Hoe leuk is dat? En is uw flesje leeg, dan laat u het in mijn salon weer vullen voor een nog zachter prijsje.....

Dus zoals u leest kunt u bij Salon 4 you echt even komen genieten van een 'feel good moment' en is mijn salon nog volop in ontwikkeling. 

Lijkt het u leuk om een afspraak bij mij in de salon te maken. U bent van harte welkom.

Naast de producten van Puurr werk ik in de salon met de producten van HFL laboratories en Permsal magnesiumproducten. Meer over deze producten en de mogelijkheden kunt u lezen op de desbetreffende pagina's op deze website.

U zult rekening moeten houden met wat wachttijd want mijn agenda zit vaak een maand vooruit vol. Voor de avonden dat ik geopend ben neem ik op dit moment geen nieuwe klanten meer aan. Overdag zijn er nog een paar plekjes beschikbaar.

Met wat geduld geef ik u heel graag ook een heerlijk feel good moment!!!!

Tot ziens in mijn salon en neem gerust een kijkje op mijn website.

Voor vragen ben ik te bereiken via  0637173914

Liefs Suzanne

Belangrijk!

Heeft u een afspraak in mijn salon gepland staan en bent u onverwachts verhinderd. Dat kan gebeuren.

Maar laat het me wel tijdig weten, dat wil zeggen uiterlijk 24 uur voorafgaand aan uw afspraak. Als u later afmeld, ben ik genoodzaakt om de helft van de behandelprijs die gepland stond in rekening te brengen.