Welkom en leuk dat u een kijkje komt nemen bij de website van Salon 4 you.

Ik stel mezelf graag aan u voor:

Ik ben Suzanne van de Mosselaer en ben sinds januari 2015 de trotse eigenaresse van Salon 4 you. Het eerste jaar gaf ik alleen gezichtsbehandelingen en de deelbehandelingen die daarbij horen zoals harsen, epileren en verfbehandelingen. Al snel wilde ik me verder ontwikkelen en heb ik naast mijn werk een opleiding tot pedicure gevolgd. Daarnaast heb ik me verder ontwikkeld op het gebied van ontspanningsmassage. Een ontspannen gezichtsmassage of een uitgebreide lichaamsmassage. Het is allemaal mogelijk in mijn salon.

Mijn salon is mijn passie en ik blijf me dan ook graag ontwikkelen.

Eind 2017 ben ik gestart met de opleiding tot gewichtsconsulente. In  de toekomst wil ik mijn salon graag uitbreiden in het begeleiden van mensen naar een gezond en verantwoord gewicht.

Ik werk in mijn salon met de producten van Webecos en Dr. Tadlea en sinds januari 2018 met Belleza Violeta. Deze producten zijn verantwoord  en parabenen vrij en werken aan de verbetering van uw huid

Dus zoals u leest kunt u bij Salon 4 you echt even komen genieten van 'een moment voor u zelf' en is mijn salon nog volop in ontwikkeling. 

Lijkt het u leuk om een afspraak bij mij in de salon te maken. U bent van harte welkom.

U zult rekening moeten houden met wat wachttijd want mijn agenda zit vaak een maand vooruit vol en de avondtijden zijn ver vooruit vol.

Maar met wat geduld geef ik u heel graag ook een moment voor u zelf!!!!